Poolvereniging Infinity

Poolvereniging Infinity is een Poolcentrum gelegen aan Riemsdijkstraat 6 in Wageningen.

Meer informatie over Poolvereniging Infinity in Wageningen

Poolcafé Infinity is een gezellige uitgaansgelegenheid in het stadscentrum van Wageningen. Ze hebben zeven pooltafels en een gezellige bar waar je kunt genieten van de gastvrijheid van Wageningen. Je kunt er poolen, bedrijfsuitjes organiseren, deelnemen aan professionele competities, of gewoon een borrel drinken aan de bar. Ze hebben ook professionele pooldeskundigen die clinics geven en arrangementen voor kleine of grote groepen. Daarnaast hebben ze een huistoernooi genaamd Lucky 9-ball, dat elke donderdag plaatsvindt. Studenten van Wageningen ontvangen 25% korting op de huur van een pooltafel. De openingstijden variëren, maar reserveren is alleen nog mogelijk voor groepen vanaf 2 pooltafels.

Wil je weten wat Poolvereniging Infinity verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Poolvereniging Infinity of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Poolvereniging Infinity? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Poolvereniging Infinity het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Wageningen. Opzoek naar Poolvereniging Infinity reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Poolvereniging Infinity

Bezoekers bekeken ook