Poke Kitchen

Poke Kitchen is een Poke bar gelegen aan Kapelstraat 12 in Wageningen.

Meer informatie over Poke Kitchen in Wageningen

Poke Kitchen in Wageningen biedt de mogelijkheid om online te bestellen. Klanten geven het restaurant 5 sterren na 126 beoordelingen. Er is ook de mogelijkheid om je aan te melden voor de nieuwsbrief en zo op de hoogte te blijven van unieke kortingen en acties. Daarnaast is er een app beschikbaar voor Android waarmee je sneller en eenvoudiger kunt bestellen. Op de menukaart staan verschillende bowls, zowel met vis als vegan opties, evenals bijgerechten, drankjes en bier en wijn. Helaas is de website op dit moment gesloten.

Wil je weten wat Poke Kitchen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Poke Kitchen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Poke Kitchen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Poke Kitchen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Wageningen. Opzoek naar Poke Kitchen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Poke Kitchen

Bezoekers bekeken ook