PlaySpot Games

PlaySpot Games is een Softwarebedrijf gelegen aan Huszarlaan 18 in Wageningen.

Meer informatie over PlaySpot Games in Wageningen

Vincent Goelema is een 20-jarige programmeur die momenteel veel programmeert in C# op school. In zijn eerste jaar werkte hij voornamelijk met js en php, maar sinds het tweede jaar werkt hij voornamelijk met Unity en dat bevalt hem goed. In zijn vrije tijd werkt hij aan zijn eigen game projecten, waaronder Bullet Hell en Boss Fight. Vincent heeft zijn opleiding Software Developer gevolgd aan het Technova College in Ede, met als specialisatie Game Development. Hij gaat binnenkort beginnen aan een nieuwe opleiding aan de HVA in Amsterdam, ook met als richting Game Development. Hij heeft zijn propedeuse al gehaald en is nu bezig met het maken van een Boss Fight in Unity als onderdeel van zijn tweede jaar.

Wil je weten wat PlaySpot Games verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van PlaySpot Games of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij PlaySpot Games? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je PlaySpot Games het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Wageningen. Opzoek naar PlaySpot Games reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. PlaySpot Games

Bezoekers bekeken ook