Philip van de Vendel Schilder Wageningen

Philip van de Vendel Schilder Wageningen is een Schilder gelegen aan Generaal Foulkesweg 389 in Wageningen.

Meer informatie over Philip van de Vendel Schilder Wageningen in Wageningen

Na 35 jaar stopt Philip van de Vendel als vakschilder in Wageningen en omstreken. Hij heeft met veel liefde en plezier gewerkt en bedankt zijn vaste klantenkring voor het vertrouwen. Nu is het tijd om een langgekoesterde droom waar te maken: wonen nabij de bergen in Zuidwest-Frankrijk. In december 2021 hebben hij en zijn vrouw een authentieke Gasconse Herenboerderij gekocht. Ze genieten daar van de stilte en het adembenemende uitzicht op de Pyreneeën. Hij bedankt iedereen nogmaals en hoopt hen te zien in Nederland of in Frankrijk.

Wil je weten wat Philip van de Vendel Schilder Wageningen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Philip van de Vendel Schilder Wageningen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Philip van de Vendel Schilder Wageningen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Philip van de Vendel Schilder Wageningen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Wageningen. Opzoek naar Philip van de Vendel Schilder Wageningen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Philip van de Vendel Schilder Wageningen

Bezoekers bekeken ook