Vacature: PHD Position Economic Feasibility of Farm-level Investments in Mixed Cropping Systems

Aan het werk in Wageningen,  Gelderland als phd level investment system?

In de categorie Onderwijs/Onderzoek/Wetenschap is een vacature vrijgekomen voor de functie van PHD Position Economic Feasibility of Farm-level Investments in Mixed Cropping Systems. Je werkt hier in de Techniek branche.

Je kunt per 27-06-2023 beginnen en de einddatum is op 26-08-2023. Je kunt aan de slag met een Tijdelijk contract.

Iets voor jou? Solliciteren kan eenvoudig. Tot nu toe hebben 2 mensen gereageerd op de vacature PHD Position Economic Feasibility of Farm-level Investments in Mixed Cropping Systems.

Wees er snel bij, zodat je kans maakt op een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek als PHD Position Economic Feasibility of Farm-level Investments in Mixed Cropping Systems. 

Eisen vacature PHD Position Economic Feasibility of Farm-level Investments in Mixed Cropping Systems

Wat heb je nodig naast een goede motivatie om voor deze baan in aanmerking te komen? Je schoolniveau moet minstens WO  zijn. De functie is voor minimaal 40 uren in de week met een maximale werkweek van 40  uren.

In het kort over deze vacature in Wageningen:


Salaris indicatie
Minimaal 3247- 3247

Werkperiode
27-06-2023 -26-08-2023

Werkuren
40-40

Locatie
Wageningen,Gelderland

Opleidingsniveau
WO

Contracttype
 Tijdelijk

Branche
 Techniek

Functietitel
Assistant Professor

Direct solliciteren
https://www.connexys.nl/vacatures/wageningenur/653/1/152395/2/2/wageningenur-PhD-Position-Economic-feasibility-of-farmlevel-investments-in-mixed-cropping-systems.html

Contact opnemen over deze vacature voor meer informatie of om te solliciteren? Dat kan via Unknown door naar het volgende email adres Unknown ter name van Unknown te mailen. Bellen is ook mogelijk via Unknown. Vraag daarbij naar Unknown Unknown.

Zelf je vacature uitzetten via deWageningengids.nl? Neem dan contact met ons op.

Tips solliciteren voor PHD Position Economic Feasibility of Farm-level Investments in Mixed Cropping Systems

Lijkt de vacature PHD Position Economic Feasibility of Farm-level Investments in Mixed Cropping Systems in Wageningen iets voor jou? Dan kan je direct solliciteren. De volgende tips kunnen je helpen om de baan als [zb_mp_title] te bemachtigen:

  • Lees je goed in over je potenti√ęle werkgever Unknown. Bekijk de website en social media van het bedrijf
  • Stel zelf ook vragen: hoe zie je dag als PHD Position Economic Feasibility of Farm-level Investments in Mixed Cropping Systems eruit, wat kan je verwachten en met wie werk je samen?
  • Denk na over vragen die je misschien kunt krijgen tijdens je sollicitatie. Wat zijn vragen die een werkgever kan stellen bij een sollicitatie voor PHD Position Economic Feasibility of Farm-level Investments in Mixed Cropping Systems en wat is een goed antwoord op een dergelijke vraag?
  • Ga er positief en uitgerust in, zo kom je goed over en maak je een grotere kans om de baan te bemachtigen.

 

Niet de vacature die je zoekt? Bekijk ook onze andere vacatures in Wageningen.

Laat dit artikel viral gaan in Wageningen, deel het met je vrienden!

Auteur

deWageningenGids Redactie
deWageningenGids Redactie

Vacatures worden verzamelt door de redactie van deWageningengids.nl. Jouw vacature insturen? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

  1. PHD Position Economic Feasibility of Farm-level Investments in Mixed Cropping Systems Wageningen Universiteit 27-06-2023

Meer vacatures in Wageningen