Pets Place

Pets Place is een Dierenwinkel gelegen aan Stationsstraat 3 in Wageningen.

Meer informatie over Pets Place in Wageningen

Pets Place is een dierenwinkel in Nederland met een groot assortiment voor huisdieren. Ze hebben zowel een online webshop als ruim 200 fysieke winkels in het land. Daarnaast bieden ze samen met Boerenbond ook producten en kennis voor buiten, zoals gazononderhoud en plantenverzorging. In de Pets Place winkels kun je terecht voor persoonlijk advies en steeds meer winkels bieden ook inentingen, knip- en wasbeurten en workshops aan. Ze verkopen producten van bekende merken zoals Royal Canin, Eukanuba en Whiskas voor honden, katten en andere huisdieren. Naast voer verkopen ze ook manden, speeltjes en andere benodigdheden. Kortom, Pets Place is de ideale plek voor alle huisdieren.

Wil je weten wat Pets Place verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Pets Place of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Pets Place? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Pets Place het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Wageningen. Opzoek naar Pets Place reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Pets Place

Bezoekers bekeken ook