Pedicurepraktijk Mariam

Pedicurepraktijk Mariam is een Voetverzorging gelegen aan Grebbedijk 34B in Wageningen.

Meer informatie over Pedicurepraktijk Mariam in Wageningen

Pedicurepraktijk Mariam is een specialist in pedicure en manicure behandelingen met jarenlange ervaring. De salon is gelegen op een mooie rustgevende locatie op de dijk. Mariam werkt met passie en aandacht en hecht veel waarde aan kwaliteit, hygiëne en een fijne sfeer. Ze geeft ook advies om uw voeten gezond te houden. Zowel vrouwen als mannen zijn welkom in de salon. Daarnaast biedt de salon ook andere beauty behandelingen aan, zoals Russische manicure, gellak, BIAB, wimper lift en wimperextensions. De openingstijden van de salon zijn van maandag tot vrijdag van 09:00 tot 17:00, op zaterdag van 08:00 tot 13:00 en op woensdag en zondag is de salon gesloten.

Wil je weten wat Pedicurepraktijk Mariam verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Pedicurepraktijk Mariam of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Pedicurepraktijk Mariam? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Pedicurepraktijk Mariam het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Wageningen. Opzoek naar Pedicurepraktijk Mariam reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Pedicurepraktijk Mariam

Bezoekers bekeken ook