Panorama Restaurant De Blaauwe Kamer

Panorama Restaurant De Blaauwe Kamer is een Restaurant gelegen aan Blaauwe Kamer 14 in Wageningen.

Meer informatie over Panorama Restaurant De Blaauwe Kamer in Wageningen

Bij Panorama Restaurant De Blaauwe Kamer kun je genieten van een heerlijke lunch of diner. Ze bieden een à la carte menu met dagverse en lokale producten. Daarnaast hebben ze een grote speelzone/arcadehal die geopend is vanaf 1 januari 2023. Ook maken ze gebruik van een AI chat robot om klanten sneller en efficiënter te helpen. Het restaurant is vernoemd naar de historie van de steenfabriek De Blaauwe Kamer. Het natuurgebied waar het restaurant zich bevindt, is een prachtige plek om te wandelen. Daarnaast biedt het restaurant catering voor feesten en evenementen. Ze hebben ook bedieningsrobots die drankjes en gerechten rondrijden. Er zijn verschillende acties en arrangementen beschikbaar en je kunt het restaurant volgen op social media. Ten slotte zijn er positieve recensies van tevreden klanten.

Wil je weten wat Panorama Restaurant De Blaauwe Kamer verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Panorama Restaurant De Blaauwe Kamer of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Panorama Restaurant De Blaauwe Kamer? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Panorama Restaurant De Blaauwe Kamer het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Wageningen. Opzoek naar Panorama Restaurant De Blaauwe Kamer reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Panorama Restaurant De Blaauwe Kamer

Bezoekers bekeken ook