P. Bethlehem schilderwerken

P. Bethlehem schilderwerken is een Schilder gelegen aan Irenestraat 45 in Wageningen.

Meer informatie over P. Bethlehem schilderwerken in Wageningen

P. Bethlehem schilderwerken is een jong en hardwerkend schildersbedrijf gevestigd in Wageningen. Ze bieden kwaliteit en een goed advies tegen een redelijke prijs. Of het nu gaat om binnen- of buitenschilderwerk, behangwerkzaamheden, hout herstel of klein onderhoud, bij P. Bethlehem schilderwerken kunt u terecht. Ze hanteren een klantgerichte werkwijze en leveren goede kwaliteit. U kunt contact met hen opnemen via telefoonnummer 06-42246666 of via e-mail info@schilderbethlehem.nl. Het bedrijf is geregistreerd bij de Kamer van Koophandel onder nummer 82879591 en heeft het BTW-nummer NL003752260B89.

Wil je weten wat P. Bethlehem schilderwerken verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van P. Bethlehem schilderwerken of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij P. Bethlehem schilderwerken? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je P. Bethlehem schilderwerken het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Wageningen. Opzoek naar P. Bethlehem schilderwerken reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. P. Bethlehem schilderwerken

Bezoekers bekeken ook