OPEN32 Wageningen

OPEN32 Wageningen is een Kledingwinkel gelegen aan Hoogstraat 26 in Wageningen.

Meer informatie over OPEN32 Wageningen in Wageningen

Bij OPEN32 Wageningen kun je gratis je bestelling ophalen in een van hun winkels. Daarnaast heb je ook de mogelijkheid om binnen 30 dagen te ruilen of te retourneren. Als je liever achteraf wilt betalen, kun je gebruik maken van AfterPay/Riverty. De winkel bevindt zich op Hoogstraat 26 in Wageningen, Nederland. Je kunt ze bereiken op het telefoonnummer 0317 82 02 00. OPEN32 Wageningen heeft ook gratis thuisbezorging bij bestellingen vanaf €99,95. Verder is er de optie om eerst te passen en daarna pas te betalen met Afterpay/Riverty. Ook kun je je bestelling gratis ophalen en retourneren in een van de 70 Open32 winkels. Het aanmaken van een account bij OPEN32 heeft vele voordelen.

Wil je weten wat OPEN32 Wageningen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van OPEN32 Wageningen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij OPEN32 Wageningen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je OPEN32 Wageningen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Wageningen. Opzoek naar OPEN32 Wageningen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. OPEN32 Wageningen

Bezoekers bekeken ook