Ontmoetingswinkel Leger des Heils

Ontmoetingswinkel Leger des Heils is een Winkel voor tweedehands kleding gelegen aan Kamerlingh Onnesstraat 7 in Wageningen.

Meer informatie over Ontmoetingswinkel Leger des Heils in Wageningen

Het Leger des Heils strijdt tegen dakloosheid en eenzaamheid. Ze pleiten voor een verandering in het denken over dakloosheid, waarbij mensen eerst een woonplek krijgen en van daaruit kunnen werken aan hun herstel met professionele begeleiding. Het Leger des Heils zoekt actief naar dak- en thuislozen, biedt hen praktische hulp en slaat een brug naar verdere hulpverlening. Ze helpen ook bij het vinden van mensen die buiten slapen en zorgen ervoor dat elke deelnemer het juiste traject krijgt. Het hebben van een eigen woning is een goed startpunt voor herstel, zoals het verhaal van Georgian laat zien. Het Leger des Heils gelooft dat ze echt iets kunnen toevoegen in iemands leven en biedt gratis het magazine Soelaas aan.

Wil je weten wat Ontmoetingswinkel Leger des Heils verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Ontmoetingswinkel Leger des Heils of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Ontmoetingswinkel Leger des Heils? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Ontmoetingswinkel Leger des Heils het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Wageningen. Opzoek naar Ontmoetingswinkel Leger des Heils reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Ontmoetingswinkel Leger des Heils

Bezoekers bekeken ook