Odin Wageningen - biologische supermarkt

Odin Wageningen - biologische supermarkt is een Biologische winkel gelegen aan Bevrijdingsstraat 22 in Wageningen.

Meer informatie over Odin Wageningen - biologische supermarkt in Wageningen

Odin is een biologische supermarkt die zich inzet voor gentechvrij voedsel. Ze hebben zowel fysieke winkels als een online winkel waar je biologische boodschappen kunt bestellen en laten bezorgen. Ze leveren ook aan bedrijven, scholen, kinderopvang, instellingen, horeca en verenigingen. Als lid van Coöperatie Odin kun je boodschappen doen met ledenvoordeel. Odin gelooft dat elke euro die je uitgeeft aan boodschappen een keuze maakt en mede bepaalt hoe de wereld eruit ziet. Ze bieden ook een groente abonnement aan waarbij je elke week superverse biologische groenten en fruit ontvangt, inclusief heerlijke recepten. Daarnaast hebben ze vacatures voor mensen die willen werken bij Odin. Ze hebben ook mooie aanbiedingen, inspirerend nieuws, lekkere recepten en leuke activiteiten.

Wil je weten wat Odin Wageningen - biologische supermarkt verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Odin Wageningen - biologische supermarkt of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Odin Wageningen - biologische supermarkt? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Odin Wageningen - biologische supermarkt het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Wageningen. Opzoek naar Odin Wageningen - biologische supermarkt reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Odin Wageningen – biologische supermarkt

Bezoekers bekeken ook