NVLTB

NVLTB is een Tennisvereniging gelegen aan Bornsesteeg 8 in Wageningen.

Meer informatie over NVLTB in Wageningen

Met behulp van de ClubApp kun je nu gemakkelijk speelmaatjes vinden die op jouw niveau tennissen. Daarnaast willen ze iedereen bedanken die gestemd heeft tijdens de Rabo Club Support-actie, want hierdoor hebben ze een mooi bedrag van € 1.643,88 opgehaald voor de financiering van nieuwe banen. Vergeet je ook niet in te schrijven voor het jaarlijkse familietoernooi op 5 november, waar deelname gratis is. Je kunt nog stemmen op NVLTB bij Rabo ClubSupport tot 26 september. En tot slot, dankzij de nieuwe smashcourtbanen kunnen spelers na een stevige regenbui alweer snel de baan op.

Wil je weten wat NVLTB verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van NVLTB of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij NVLTB? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je NVLTB het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Wageningen. Opzoek naar NVLTB reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. NVLTB

Bezoekers bekeken ook