Noors op Maat / De Noorse Boekwinkel

Noors op Maat / De Noorse Boekwinkel is een Taleninstituut gelegen aan Binnenhaven 1 in Wageningen.

Meer informatie over Noors op Maat / De Noorse Boekwinkel in Wageningen

Noors op Maat biedt verschillende cursussen aan, waaronder groepscursussen, privélessen, Skype-lessen en zelfstudie. De groepscursussen worden gegeven in kleine groepen van maximaal zes cursisten, zodat er veel ruimte is voor individuele aandacht. Daarnaast worden er ook privélessen aangeboden, waarbij er veel mogelijkheden zijn om aan persoonlijke wensen tegemoet te komen. Het is ook mogelijk om privéles te volgen via Skype, zonder reistijd, reiskosten of telefoonkosten. Voor zelfstudie is er de mogelijkheid om je voor te bereiden op een cursus Noors of om in eigen tempo te leren op ieder tijdstip en op eigen niveau. Noors op Maat levert maatwerk aan cursisten die Noors leren vanwege emigratieplannen, studie, werk of als hobby. De lessen worden verzorgd door een bevoegde docente Noorse taal die ook een 'native speaker' is. Er wordt gebruik gemaakt van de nieuwste lesmethoden en materialen uit Noorwegen en de lessen bieden ruimte voor specifieke leervragen. De lessen zijn uitdagend door de variatie in lesmethodes en leermiddelen. Alle leermiddelen zijn te koop in de Noorse boekwinkel op de leslocatie of via de website. Voor vragen kan er contact worden opgenomen via mail. Voordat cursisten zich definitief aanmelden, wordt er altijd telefonisch contact opgenomen om de juiste lesgroep op het juiste niveau aan te bieden of privélessen af te stemmen op de wensen van de cursist.

Wil je weten wat Noors op Maat / De Noorse Boekwinkel verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Noors op Maat / De Noorse Boekwinkel of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Noors op Maat / De Noorse Boekwinkel? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Noors op Maat / De Noorse Boekwinkel het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Wageningen. Opzoek naar Noors op Maat / De Noorse Boekwinkel reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Noors op Maat / De Noorse Boekwinkel

Bezoekers bekeken ook