Noldus Information Technology

Noldus Information Technology is een Softwarebedrijf gelegen aan Nieuwe Kanaal 5 in Wageningen.

Meer informatie over Noldus Information Technology in Wageningen

Noldus Information Technology biedt software, services en systemen aan om gedragsonderzoek te verbeteren. Met EthoVision XT kunnen dieren worden gevolgd en geanalyseerd. DanioVision is ontworpen voor het volgen van zebrafish-larven en andere kleine organismen. CatWalk XT is een gait-analysesysteem voor ratten en muizen. The Observer XT ondersteunt bij het coderen van gedrag op een tijdlijn en het integreren van verschillende gegevens in een lab. Viso is een oplossing voor het maken van video- en audio-opnamen. FaceReader biedt nauwkeurige gegevens over gezichtsuitdrukkingen. Klanten zijn zeer tevreden en Noldus heeft wereldwijd 19 kantoren en 60.000 gebruikers. Noldus biedt ook ondersteuning en heeft hoofdkantoren in verschillende delen van de wereld. De belangrijkste toepassingen zijn menselijk en dierlijk gedragsonderzoek.

Wil je weten wat Noldus Information Technology verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Noldus Information Technology of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Noldus Information Technology? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Noldus Information Technology het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Wageningen. Opzoek naar Noldus Information Technology reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Noldus Information Technology

Bezoekers bekeken ook