nailandhaircare

nailandhaircare is een Nagelstudio gelegen aan Lombardi 136 in Wageningen.

Meer informatie over nailandhaircare in Wageningen

In Wageningen is er een nagel- en waxsalon genaamd 'One Moment by Chan', eigendom van Chantal. Chantal is al meer dan 10 jaar nagelstyliste en haar salon staat bekend als laagdrempelig en gezellig. Ze vindt het belangrijk dat de klant op nummer 1 staat en ze is altijd bezig met het leren van nieuwe technieken, niet alleen voor nagels, maar ook voor waxen. In de salon kun je terecht voor het waxen van het hele lichaam, inclusief de Brazilian Wax, evenals de bikinilijn en het gezicht. De salon werkt uitsluitend op afspraak en is ook 's avonds geopend. Je kunt contact opnemen met Chantal om een afspraak te maken.

Wil je weten wat nailandhaircare verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van nailandhaircare of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij nailandhaircare? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je nailandhaircare het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Wageningen. Opzoek naar nailandhaircare reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. nailandhaircare

Bezoekers bekeken ook