Moskee Wageningen

Moskee Wageningen is een Moskee gelegen aan Schaepmanstraat 165 in Wageningen.

Meer informatie over Moskee Wageningen in Wageningen

De Islamitisch Centrum Wageningen Stichting is uitgegroeid tot een belangrijk centrum voor moslims en niet-moslims in Wageningen. Naast de religieuze functie vervult de stichting ook een belangrijke rol als sociaal-cultureel ontmoetingscentrum voor moslims in Wageningen. Het centrum heeft vijf pijlers van de islam: Shahada, Salah, Sawm, Zakat en Hajj. Er zijn 2500 leden in de gemeenschap, met 410 inspirerende preken en 8100 jaar gezamenlijke islamitische ervaringen. Het centrum biedt ook de mogelijkheid om verbinding te maken via sociale media en zich aan te melden voor nieuwsupdates.

Wil je weten wat Moskee Wageningen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Moskee Wageningen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Moskee Wageningen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Moskee Wageningen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Wageningen. Opzoek naar Moskee Wageningen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Moskee Wageningen

Bezoekers bekeken ook