More Ways To Move

More Ways To Move is een Gezondheidsclub gelegen aan Cerise 26 in Wageningen.

Meer informatie over More Ways To Move in Wageningen

More Ways To Move is een gezellige en sociale vrouwenloopgroep die op 1 september 2020 haar eerste lustrum heeft gevierd. Iedereen kan op zijn eigen niveau deelnemen aan de trainingen, die drie keer per week plaatsvinden. Eén van deze trainingen is een bootcamp met oefeningen gericht op kracht en blessurepreventie. Bij More Ways to Move is het mogelijk om op elk moment te starten met hardlopen, waarbij je individuele begeleiding krijgt en op je eigen niveau kunt beginnen. De trainingen vinden plaats op zaterdagochtend, dinsdagavond en donderdagavond op verschillende locaties zoals het Arboretum, het bos en de Campus.

Wil je weten wat More Ways To Move verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van More Ways To Move of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij More Ways To Move? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je More Ways To Move het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Wageningen. Opzoek naar More Ways To Move reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. More Ways To Move

Bezoekers bekeken ook