Mondhygiënisten Wageningen

Mondhygiënisten Wageningen is een Tandarts gelegen aan Generaal Foulkesweg 27 in Wageningen.

Meer informatie over Mondhygiënisten Wageningen in Wageningen

Mondhygiënisten Wageningen is een zelfstandige mondhygiënisten-praktijk gevestigd in Wageningen sinds 1 september 2008. Ze zijn gehuisvest in het pand van Kwadrant Mondzorg aan de Generaal Foulkesweg 27. De praktijk biedt behandelingen aan om gaatjes te voorkomen en tandvleesproblemen te voorkomen en behandelen. Het is mogelijk om zonder verwijzing van een tandarts behandeld te worden door een mondhygiënist, maar een verwijzing is ook mogelijk. Meer informatie is te vinden op de website van Kwadrant Mondzorg. De praktijk is toegankelijk voor alle patiënten. Het is belangrijk om altijd uw verzekeringskaart mee te nemen en eventuele verhinderingen minstens 24 uur van tevoren te melden om onnodige kosten te voorkomen. Het contactadres van Mondhygiënisten Wageningen is Generaal Foulkesweg 27, 6703 BL Wageningen, telefoonnummer 0317-465490, e-mailadres info@mhwageningen.nl.

Wil je weten wat Mondhygiënisten Wageningen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Mondhygiënisten Wageningen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Mondhygiënisten Wageningen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Mondhygiënisten Wageningen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Wageningen. Opzoek naar Mondhygiënisten Wageningen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Mondhygiënisten Wageningen

Bezoekers bekeken ook