Modehuis De Windt

Modehuis De Windt is een Damesmode gelegen aan Hoogstraat 25 in Wageningen.

Meer informatie over Modehuis De Windt in Wageningen

Bij De Windt, een independent store in Wageningen, kun je terecht voor persoonlijk kledingadvies. Je kunt een afspraak maken met een stylist die samen met jou op zoek gaat naar de juiste outfits. Na het invullen van een vragenlijst word je gekoppeld aan een stylist en krijg je een persoonlijk gesprek. De stylist zoekt outfits uit op basis van jouw persoonlijke stijl, die je vervolgens kunt passen. Naast personal shopping biedt De Windt een ruim assortiment met meer dan 70 merken en stijlen. Het doel is om iedere klant eerlijk en juist advies te geven. Daarnaast hebben ze een eigen atelier waar kleding vermaakt kan worden en een ruim aanbod jassen. In het modecafé kun je genieten van een kopje koffie met uitzicht op de markt van Wageningen.

Wil je weten wat Modehuis De Windt verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Modehuis De Windt of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Modehuis De Windt? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Modehuis De Windt het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Wageningen. Opzoek naar Modehuis De Windt reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Modehuis De Windt

Bezoekers bekeken ook