Mobile House Wageningen

Mobile House Wageningen is een Mobiele-telefoonwinkel gelegen aan Hoogstraat 38 in Wageningen.

Meer informatie over Mobile House Wageningen in Wageningen

Bij Mobile House in Wageningen kunt u terecht voor de reparatie van diverse merken smartphones en tablets. Ze bieden reparaties aan voor onder andere Apple, Samsung, Huawei en Sony toestellen. De winkel is geopend van maandag tot en met zaterdag, met ruimere openingstijden op vrijdag. Ook verkopen ze accessoires zoals opladers, hoesjes en usb-kabels. Bij Mobile House krijgt u 6 maanden garantie op uw reparatie en kunnen ze in de meeste gevallen vochtschade nog herstellen. U kunt contact opnemen via telefoonnummer 0317-356684 of via e-mail info@mobilehouse.nl.

Wil je weten wat Mobile House Wageningen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Mobile House Wageningen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Mobile House Wageningen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Mobile House Wageningen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Wageningen. Opzoek naar Mobile House Wageningen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Mobile House Wageningen

Bezoekers bekeken ook