MMZS fotografie

MMZS fotografie is een Fotograaf gelegen aan Jan Jordensstraat in Wageningen.

Meer informatie over MMZS fotografie in Wageningen

Greendocs is een filmbedrijf dat gespecialiseerd is in film en fotografie, met een focus op groene thema's. Ze werken momenteel aan een filmproject in Frans Guyana, in opdracht van Stichting Trésor. Door Covid-19 is het reizen echter onzeker geworden en het oorspronkelijke plan om in september 2020 op avontuur te gaan, is nu veranderd naar "ergens komend jaar". Greendocs biedt ook diensten aan op het gebied van film, drone en fotografie. Ze hebben al documentaires geproduceerd, zoals "WAD, OVERLEVEN OP DE GRENS VAN WATER EN LAND" en "GRUTTO!". Daarnaast hebben ze een blog waar ze onder andere schrijven over hun ervaringen tijdens het filmen. Greendocs bestaat uit Melchert Meijer zu Schlochtern, filmmaker en ecoloog, en Babette Vermunt, bioloog en communicatiemedewerker. Wil je op de hoogte blijven van hun nieuws en projecten, dan kun je je inschrijven voor hun nieuwsbrief.

Wil je weten wat MMZS fotografie verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van MMZS fotografie of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij MMZS fotografie? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je MMZS fotografie het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Wageningen. Opzoek naar MMZS fotografie reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. MMZS fotografie

Bezoekers bekeken ook