Meubels van Sebas

Meubels van Sebas is een Meubelmakerij gelegen aan Oude Diedenweg 161 in Wageningen.

Meer informatie over Meubels van Sebas in Wageningen

Uit tien jaar liefdadigheidsonderzoek blijkt dat de beste goede doelen 100 keer meer impact kunnen hebben per dollar. Bij Giving What We Can laten we zien hoe je die goede doelen kunt vinden, zodat je kunt helpen bij het oplossen van 's werelds meest urgente problemen. We laten je zien hoe je die goede doelen kunt vinden. Denk je dat je geen verschil kunt maken? Daar zijn wij het niet mee eens. We geloven dat liefdadigheidsgiften aan dezelfde criteria moeten voldoen als andere vormen van uitgaven. De beste goede doelen kunnen 100 keer meer bereiken met jouw dollar, en soms is deze vermenigvuldigingsfactor zelfs nog groter. We bieden (en blijven updaten) een zorgvuldig samengestelde lijst van hoogwaardige goede doelen en fondsen op basis van het onderzoek van impactgerichte goede doelenevaluators, zodat je er zeker van kunt zijn dat jouw donaties een verschil maken. We streven ernaar om de normen rondom liefdadigheidsgiften te veranderen. Laten we het taboe rondom praten over liefdadigheid doorbreken; hoe meer we debatteren, bespreken en elkaar inspireren, hoe dichter we bij een betere wereld komen. Als je ≥.000/jaar netto verdient, behoor je tot de top 1% wereldwijd. Dat is ongelooflijk. De enorme ongelijkheid in de wereld betekent dat een "gewoon" persoon die in een hooginkomensland woont ergens tussen de top 1-5% van inkomensverdieners wereldwijd val.

Wil je weten wat Meubels van Sebas verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Meubels van Sebas of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Meubels van Sebas? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Meubels van Sebas het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Wageningen. Opzoek naar Meubels van Sebas reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Meubels van Sebas

Bezoekers bekeken ook