Meso Labs Wageningen

Meso Labs Wageningen is een Schoonheidssalon gelegen aan Marijkeweg 24 in Wageningen.

Meer informatie over Meso Labs Wageningen in Wageningen

Meso Labs is een beauty treatment clinic die ervaren en gecertificeerd personeel inzet voor alle behandelingen. Ze streven naar perfectie en willen aan al jouw beauty wensen voldoen. Ze bieden verschillende behandelingen aan, zoals lipfillers, huidverbetering en haarverbetering. Meso Labs wil dat hun cliënten voldoende ruimte krijgen om te bepalen hoe ze eruit willen zien en streven ernaar om hen gelukkiger en zelfverzekerder te maken. De top 3 meest gekozen behandelingen zijn lipfillers, skinboosters en cellulite behandelingen. Klanten zijn tevreden en geven positieve recensies over de behandelingen. Meso Labs is trots op hun werk en staat klaar om jou te helpen je mooiste zelf te zijn.

Wil je weten wat Meso Labs Wageningen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Meso Labs Wageningen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Meso Labs Wageningen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Meso Labs Wageningen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Wageningen. Opzoek naar Meso Labs Wageningen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Meso Labs Wageningen

Bezoekers bekeken ook