MEMBR

MEMBR is een Marketingconsultant gelegen aan Roghorst 255 in Wageningen.

Meer informatie over MEMBR in Wageningen

Elke organisatie wil duurzaam groeien en het vinden, binden en boeien van de juiste talenten is een uitdaging, vooral in tijden van arbeidsmarktkrapte. Een oprecht werkgeversmerk, Employer Brand, helpt bij het binden van mensen aan de organisatie en zorgt voor bevlogen medewerkers die als ambassadeurs fungeren. Employer Branding is van belang om de organisatie te onderscheiden op de arbeidsmarkt, niet alleen tijdens krapte. De Employee Journey, de reis die medewerkers binnen de organisatie maken, moet een positieve ervaring zijn. Dit kan worden beïnvloed door passende branding. Klanten spreken positief over Mayke, die begrijpt hoe marketing, communicatie en branding met elkaar gecombineerd kunnen worden. Haar creativiteit en enthousiasme hebben geholpen bij het onderscheiden van organisaties en het enthousiasmeren van collega's en relaties.

Wil je weten wat MEMBR verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van MEMBR of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij MEMBR? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je MEMBR het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Wageningen. Opzoek naar MEMBR reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. MEMBR

Bezoekers bekeken ook