Meet & Eat

Meet & Eat is een Restaurant gelegen aan Agro Business Park 10 in Wageningen.

Meer informatie over Meet & Eat in Wageningen

Bij Meet & Eat kun je terecht voor kwaliteitskoffie, een heerlijke lunch en het huren van een moderne vergaderruimte. Op de website kun je de menukaart bekijken en een vergaderruimte reserveren. Voor meer informatie kun je bellen of mailen naar info@meetandeat-wageningen.nl of naar 06-83963033. Daarnaast is het ook mogelijk om een tafel te reserveren, waarbij je een definitieve reserveringsbevestiging per e-mail ontvangt. Meet & Eat is gevestigd op Agro Business Park 10 in Wageningen en is geopend van maandag tot en met vrijdag van 08:00-17:00 uur, maar andere tijden zijn ook mogelijk in overleg. ©2023 Meet & Eat Wageningen. All Rights Reserved. - Gebouwd door wisch.nl.

Wil je weten wat Meet & Eat verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Meet & Eat of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Meet & Eat? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Meet & Eat het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Wageningen. Opzoek naar Meet & Eat reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Meet & Eat

Bezoekers bekeken ook