Medisch pedicurepraktijk Jannie van Ravenswaaij

Medisch pedicurepraktijk Jannie van Ravenswaaij is een Schoonheidssalon gelegen aan Ritzema Bosweg 36 in Wageningen.

Meer informatie over Medisch pedicurepraktijk Jannie van Ravenswaaij in Wageningen

Jannie van Ravenswaaij is een bevlogen medisch pedicure die streeft naar het hoogste kwaliteitsniveau in haar praktijk. Ze werkt met nauwkeurigheid en zorgt ervoor dat haar cliënten tevreden de praktijk verlaten met fraaie en pijnvrije voeten. De praktijk werkt met de beste apparatuur en volgens de meest recente technieken, en strikte hygiënestandaarden zijn een absolute must. Daarnaast is de praktijk gevestigd op een schitterende, rustgevende en duurzame locatie. Jannie van Ravenswaaij is een ProVoet-pedicure met relevante diploma's en certificaten, en is servicegericht met 100% aandacht voor de cliënt. De praktijk werkt met natuurlijke, milieu- en diervriendelijke verzorgingsproducten en biedt gratis parkeren, airconditioning en toegankelijkheid voor rollators. Jannie van Ravenswaaij is ook gespecialiseerd in het behandelen van schimmel- en kalknagels met een effectief behandelplan en innovatieve methoden. Als medisch pedicure biedt ze ook diverse behandelingen voor voetproblemen en advies over schoeisel.

Wil je weten wat Medisch pedicurepraktijk Jannie van Ravenswaaij verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Medisch pedicurepraktijk Jannie van Ravenswaaij of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Medisch pedicurepraktijk Jannie van Ravenswaaij? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Medisch pedicurepraktijk Jannie van Ravenswaaij het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Wageningen. Opzoek naar Medisch pedicurepraktijk Jannie van Ravenswaaij reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Medisch pedicurepraktijk Jannie van Ravenswaaij

Bezoekers bekeken ook