Medisch Pedicurepraktijk Cura verzorging

Medisch Pedicurepraktijk Cura verzorging is een Nagelstudio gelegen aan Nijlantsingel 37 in Wageningen.

Meer informatie over Medisch Pedicurepraktijk Cura verzorging in Wageningen

Cura is een praktijk voor medische voetverzorging en schoonheidsverzorging in de wijk Nieuw Kortenoord in Wageningen. Ze bieden zorg voor het hele lichaam, omdat het optimaal houden van je voeten belangrijk is voor iedereen en een positieve invloed heeft op je leefcomfort. Voetverzorging is vooral belangrijk voor diabetici, mensen met reumatische aandoeningen, ouderen, sporters en mensen die veel staan of lopen voor hun werk. Maar ook voor cosmetische voetverzorging kun je bij Cura terecht. Ze richten zich ook op kinderen met intensieve zorgbehoeften, omdat zij vaak een andere spierspanning hebben en hun voeten anders belasten. Cura werkt samen met huisartsen, orthopedische schoenmakers en podotherapeuten om het beste resultaat te bereiken. Als je pijnlijke voeten hebt, kan dit leiden tot andere lichamelijke klachten, zoals nek-, rug-, knie- of heupklachten. Een goede voetverzorging kan dit voorkomen of verhelpen. Cura werkt samen met andere professionals om dit te bereiken. Mensen met diabetes, reuma of oncologische aandoeningen hebben extra risico's en moeten hun voeten goed onderhouden. Cura biedt voetzorg op basis van de Sims classificatie en het bijbehorende zorgprofiel, in samenwerking met Podo Gelderland. Ze werken volgens de richtlijnen en zijn geregistreerd in het kwaliteitsregister Pedicures en aangesloten bij Provoet. De contactgegevens van Cura zijn te vinden.

Wil je weten wat Medisch Pedicurepraktijk Cura verzorging verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Medisch Pedicurepraktijk Cura verzorging of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Medisch Pedicurepraktijk Cura verzorging? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Medisch Pedicurepraktijk Cura verzorging het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Wageningen. Opzoek naar Medisch Pedicurepraktijk Cura verzorging reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Medisch Pedicurepraktijk Cura verzorging

Bezoekers bekeken ook