Mattheus Installatietechniek

Mattheus Installatietechniek is een Verwarmingsinstallateur gelegen aan Nudepark 99K in Wageningen.

Meer informatie over Mattheus Installatietechniek in Wageningen

Matthëus installatietechniek is een bedrijf dat in 1918 is opgericht als een smederij in Wageningen. In de jaren 60 werd het bedrijf overgenomen door de heer H. Matthëus en kreeg het zijn huidige naam. In de jaren 70 verhuisde het bedrijf naar de Grebbedijk en in 2000 werd het overgenomen door de heer J. Ruijsch. Sinds 2014 is het bedrijf gevestigd aan het Nudepark 99k in Wageningen. Het bedrijf heeft ongeveer 10 medewerkers en is gespecialiseerd in de aanleg en het onderhoud van verwarmingsinstallaties, ventilatiesystemen, airconditioning, loodgieterswerk en dakwerk voor zowel woningen als bedrijfsgebouwen.

Wil je weten wat Mattheus Installatietechniek verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Mattheus Installatietechniek of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Mattheus Installatietechniek? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Mattheus Installatietechniek het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Wageningen. Opzoek naar Mattheus Installatietechniek reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Mattheus Installatietechniek

Bezoekers bekeken ook