Magium

Magium is een IT-consultancy gelegen aan in .

Meer informatie over Magium in

In 2007 begon ik als zelfstandige diensten aan te bieden die te maken hadden met Microsoft Dynamics NAV (de voorganger van Business Central). In de loop der jaren werkte ik voor partners, ISV's en eindgebruikers in verschillende functies: van procesanalyse tot programmeren, en van bedrijfsadvies tot ondersteuning van eindgebruikers. Ik verveelde me geen moment: er was altijd wel iets te doen. Als er geen klantaanvraag was, was er altijd wel iets nieuws te ontdekken. Vooral de afgelopen jaren. Waarom dan veranderen? Het Microsoft Dynamics 365 ecosysteem heeft de afgelopen jaren veel veranderingen doorgemaakt. Microsoft heeft bijvoorbeeld enkele jaren geleden hun Dynamics-producten opnieuw gebrandmerkt: NAV werd Business Central. Het product is ook veel veranderd, zowel de gebruikersinterface als de onderliggende technologie. De programmeertaal C/AL veranderde in AL, en daarmee werden nieuwe ontwikkeltools geïntroduceerd in het BC-ecosysteem, zoals: VSCode, Docker, GIT, DevOps, Powershell. Ook het ecosysteem veranderde. Microsoft maakte de basisapplicatie open source. Hun ontwikkelteam stond open en luistert veel beter naar de feedback van de community, en vaak reageren ze snel. Wat een verschil met de ivoren toren die Microsoft soms leek te zijn 10-15 jaar geleden! Veel mensen die met Great Plains werkten, stapten over op BC en hebben de BC-community verrijkt. En niet te vergeten appsource: de marktplaats van Microsoft.

Wil je weten wat Magium verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Magium of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Magium? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Magium het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Wageningen. Opzoek naar Magium reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Magium

Bezoekers bekeken ook