Maan Training & Coaching

Maan Training & Coaching is een Trainingscentrum gelegen aan Agro Business Park 71 in Wageningen.

Meer informatie over Maan Training & Coaching in Wageningen

Maan Coaching biedt coaching op het gebied van professionele en persoonlijke ontwikkeling. Ze moedigen mensen aan om te kiezen voor een leven en werk dat hen energie geeft en waar ze van houden. Ze stellen de vraag wat jouw wensen, verwachtingen en ambities zijn voor het komende jaar. Ze benadrukken dat je altijd een beslissing kunt nemen en je leven een andere wending kunt geven. Verandering vraagt om commitment en het loslaten van patronen die niet meer dienen. Een coach kan helpen bij het verhelderen van je richting en keuzes maken. Maan Coaching biedt ook coaching via zoom, Whatsapp video en telefoon. Ze geven ook aan dat er subsidie kan worden aangevraagd voor een loopbaantraject vóór 1 mei. De contactgegevens van Maan Coaching zijn te vinden op hun website.

Wil je weten wat Maan Training & Coaching verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Maan Training & Coaching of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Maan Training & Coaching? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Maan Training & Coaching het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Wageningen. Opzoek naar Maan Training & Coaching reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Maan Training & Coaching

Bezoekers bekeken ook