M & L Haarmode

M & L Haarmode is een Kapper gelegen aan Schoolstraat 5 in Wageningen.

Meer informatie over M & L Haarmode in Wageningen

Bij M&L Haarmode kun je terecht voor verschillende haarbehandelingen. Op de prijslijst staan onder andere tarieven voor knippen, kleuren en föhnen. Studenten krijgen 10% korting op vertoon van hun studentenpas. Het team van M&L Haarmode bestaat uit Celia, Janneke, Marja, Wilma, Anja en Marion. Elk teamlid heeft verschillende werkdagen en vakanties. De openingstijden van de salon zijn van maandag tot en met zaterdag en ze werken alleen op afspraak. Voor het knippen kun je online een afspraak maken en voor kleur- of permanentbehandelingen kun je telefonisch contact opnemen.

Wil je weten wat M & L Haarmode verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van M & L Haarmode of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij M & L Haarmode? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je M & L Haarmode het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Wageningen. Opzoek naar M & L Haarmode reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. M & L Haarmode

Bezoekers bekeken ook