M.F.W. Machinefabriek Wageningen B.V.

M.F.W. Machinefabriek Wageningen B.V. is een Metaalbewerking gelegen aan Nudepark 143 in Wageningen.

Meer informatie over M.F.W. Machinefabriek Wageningen B.V. in Wageningen

Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde medewerker die zowel zelfstandig als in teamverband kan werken. De werkzaamheden zullen onder andere bestaan uit het bewerken van materialen zoals rvs, staal en aluminium door middel van knippen, zagen, buigen, kanten, walsen, boren en lassen. Deze werkzaamheden kunnen zowel in de werkplaats als op locatie worden uitgevoerd. We vragen een technische opleiding en ervaring met vergelijkbare werkzaamheden. Daarnaast is klantvriendelijkheid en een positieve en flexibele instelling belangrijk. Als je geïnteresseerd bent in deze functie, neem dan contact met ons op en stuur je brief met CV naar ons adres of mail deze naar info@mfw.nl. Onze contactgegevens zijn Nudepark 143, 6702 DZ, Wageningen en ons telefoonnummer is (0317) - 42 26 84.

Wil je weten wat M.F.W. Machinefabriek Wageningen B.V. verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van M.F.W. Machinefabriek Wageningen B.V. of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij M.F.W. Machinefabriek Wageningen B.V.? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je M.F.W. Machinefabriek Wageningen B.V. het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Wageningen. Opzoek naar M.F.W. Machinefabriek Wageningen B.V. reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. M.F.W. Machinefabriek Wageningen B.V.

Bezoekers bekeken ook