LTO Ledenvoordeel

LTO Ledenvoordeel is een Vereniging of organisatie gelegen aan Agro Business Park 1 in Wageningen.

Meer informatie over LTO Ledenvoordeel in Wageningen

LTO-leden kunnen nu profiteren van aantrekkelijke kortingen op koffieapparatuur en ingrediënten van SMIT&DORLAS. Daarnaast biedt LTO Ledenvoordeel ook voordelen op het gebied van energie, verzekeringen, veiligheid, mobiliteit, bedrijfsvoering, diensten, telecom en IT, en overige zaken. In ander nieuws, wordt er binnenkort bekendgemaakt welke premies er gelden voor de zorgverzekering in 2024. LTO-leden kunnen via het LTO collectief en het Agro+Zorg collectief korting krijgen bij bepaalde zorgverzekeraars. Verder is er goed nieuws voor Blauwe Diesel-gebruikers, aangezien deze brandstof veilig is tot -20 graden. Tot slot is er een positieve samenwerking tussen LTO en Kenter, waarbij warm grondwater wordt gebruikt voor het aardwarmteproject van Floricultura.

Wil je weten wat LTO Ledenvoordeel verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van LTO Ledenvoordeel of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij LTO Ledenvoordeel? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je LTO Ledenvoordeel het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Wageningen. Opzoek naar LTO Ledenvoordeel reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. LTO Ledenvoordeel

Bezoekers bekeken ook