Linnaeus restaurant

Linnaeus restaurant is een Restaurant gelegen aan Arboretumlaan 4 in Wageningen.

Meer informatie over Linnaeus restaurant in Wageningen

Het Linnaeus Restaurant serveert heerlijk eten in een prachtige omgeving. Kunst, natuur en gastronomie komen hier samen op één locatie. Het restaurant is gespecialiseerd in groenten en erfgoedgroenten en alle groenten en kruiden worden lokaal ingekocht en dagelijks vers geleverd, net als de andere ingrediënten die in het restaurant worden gebruikt. Linnaeus serveert vegetarische en veganistische gerechten. Voor meer informatie over onze tentoonstellingen kunt u terecht op onze website. Het restaurant is gevestigd in Sculpture Gallery Het Depot in Wageningen en de contactgegevens zijn te vinden op de website.

Wil je weten wat Linnaeus restaurant verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Linnaeus restaurant of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Linnaeus restaurant? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Linnaeus restaurant het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Wageningen. Opzoek naar Linnaeus restaurant reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Linnaeus restaurant

Bezoekers bekeken ook