Linda Admiraal Personal Training

Linda Admiraal Personal Training is een Personal trainer gelegen aan Uiverweide 40 in Wageningen.

Meer informatie over Linda Admiraal Personal Training in Wageningen

Het is een feit dat een gezonde levensstijl de kwaliteit van je leven verbetert, maar veel mensen vinden het moeilijk om gezond te leven. Gelukkig kan een Personal Trainer hierbij helpen. De trainingen zijn afwisselend en opbouwend en worden bewust in de buitenlucht gegeven. Daarnaast is er ook de mogelijkheid om deel te nemen aan een Bootcamp, waar je samen met een groep gemotiveerde sporters traint. Boksen is ook een optie, waarbij je niet alleen je conditie verbetert, maar ook leert stoten en trappen. Naast fysieke training biedt de Personal Trainer ook coaching aan, omdat lichaam en geest onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn. Het doel is om jouw doelstellingen te behalen en dit gebeurt met een plan op maat. De Personal Trainer, Linda, staat bekend om haar enthousiasme en zorgt ervoor dat je meer kunt dan je denkt. Als je geïnteresseerd bent in personal training, bootcamp, combat fit of coaching, dan ben je bij haar aan het juiste adres.

Wil je weten wat Linda Admiraal Personal Training verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Linda Admiraal Personal Training of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Linda Admiraal Personal Training? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Linda Admiraal Personal Training het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Wageningen. Opzoek naar Linda Admiraal Personal Training reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Linda Admiraal Personal Training

Bezoekers bekeken ook