Libertas Notariaat

Libertas Notariaat is een Notaris gelegen aan 5 Mei Plein 4 in Wageningen.

Meer informatie over Libertas Notariaat in Wageningen

Libertas Notariaat & Mediation is een notaris- en bemiddelingskantoor gevestigd in Wageningen. Ze bieden verschillende notariële diensten aan op het gebied van huis en hypotheek, familie en relaties, en erven en schenken. Daarnaast kunnen ze ook mediation aanbieden voor zaken zoals scheidingen en nalatenschappen. Het kantoor heeft twee gratis parkeerplaatsen voor bezoekers en biedt ook andere parkeermogelijkheden in de buurt aan. Voor notariële werkzaamheden kunnen klanten op afspraak terecht op het kantoor, waar ze advies op maat krijgen tegen een vast tarief van €150 voor het eerste adviesgesprek. Het kantoor hanteert standaardtarieven en biedt een beveiligde online omgeving aan waar klanten alle correspondentie en documenten kunnen vinden. Voor mediation kunnen klanten ook op afspraak terecht op het kantoor, waar ze met behulp van een mediator hun conflicten kunnen oplossen. Het eerste gesprek met de mediator is altijd gratis en vrijblijvend. Het kantoor is open van maandag tot en met vrijdag en biedt ook een inloopspreekuur op dinsdagmiddag en een avondopenstelling op dinsdagavond aan.

Wil je weten wat Libertas Notariaat verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Libertas Notariaat of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Libertas Notariaat? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Libertas Notariaat het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Wageningen. Opzoek naar Libertas Notariaat reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Libertas Notariaat

Bezoekers bekeken ook