LEV. @ de Wereld

LEV. @ de Wereld is een Restaurant gelegen aan 5 Mei Plein 1 in Wageningen.

Meer informatie over LEV. @ de Wereld in Wageningen

LEV is een restaurant dat liefde heeft voor mooie gerechten, eten uit de regio en het seizoen, lekkere biertjes, meer dan 15 open wijnen en oprechte gastvrijheid. Bij LEV kan je genieten van oprechte aandacht, een ontspannen sfeer en verrassende gerechten. Ze bieden goede koffie, lekkere taarten en de beste lunchgerechten. Ook kan je er borrelen, snel eten voor de film of uitgebreid dineren met verse gerechten uit het seizoen. Op hun wijnkaart staan meer dan 15 open wijnen. Bij mooi weer kan je lunchen of dineren op het terras. Daarnaast kan je bij LEV het laatste nieuws lezen en je inschrijven voor hun nieuwsbrief.

Wil je weten wat LEV. @ de Wereld verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van LEV. @ de Wereld of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij LEV. @ de Wereld? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je LEV. @ de Wereld het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Wageningen. Opzoek naar LEV. @ de Wereld reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. LEV. @ de Wereld

Bezoekers bekeken ook