Le Perron

Le Perron is een Broodjeswinkel gelegen aan Hoogstraat 35 in Wageningen.

Meer informatie over Le Perron in Wageningen

In de biologische bakkerij van Le Perron worden elke ochtend vroeg de lekkerste broden gemaakt door gepassioneerde bakkers. Ze gebruiken eerlijke ingrediënten en nemen de tijd om het deeg te mengen, kneden, laten rijzen en vormen. Het resultaat is brood waarin je de passie en liefde van de bakker proeft. Bij Le Perron draait het om genieten dat goed voelt, waarbij ze zorgen voor een vitaal lichaam en een energieke geest. Ze denken na over elk ingrediënt en voegen joie de vivre toe aan alles wat ze maken. In de bakkerij vind je een grote keuze aan exclusieve broden, gemaakt met natuurlijke ingrediënten zoals spelt, kamut en zuurdesem. De bakkers van Le Perron verwelkomen je met vriendelijkheid en helpen je graag bij het kiezen van de lekkerste producten. Ze willen jou het soort genieten geven dat goed voelt.

Wil je weten wat Le Perron verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Le Perron of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Le Perron? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Le Perron het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Wageningen. Opzoek naar Le Perron reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Le Perron

Bezoekers bekeken ook