King's Garden

King's Garden is een Chinees restaurant gelegen aan Stadsbrink 1M in Wageningen.

Meer informatie over King's Garden in Wageningen

King's Garden is een sfeervol restaurant in Wageningen waar je kunt genieten van bijzondere gerechten uit de klassieke Cantonese, Peking, Shanghai, Sce Chuan en Teppan grill keuken. Op maandag t/m vrijdag kun je genieten van Chinese Tapas, op zaterdag en zondag is er à la carte. Het restaurant is op dinsdag gesloten. Ze zijn op zoek naar barhulp en keukenhulp, dus als je op zoek bent naar een bijbaantje kun je bij hen binnenlopen of bellen. Er is ook een maandmenu beschikbaar voor 2 personen met gerechten zoals kipfilet en biefstuk met diverse groenten, babi pangang, sate ajam en de keuze uit nasi, witte rijst of bami. Het restaurant is geopend van maandag tot en met zaterdag van 16:00u tot 21:00u en op zondag van 16:00u tot 20:00u. Het eten in King's Garden wordt geprezen om de hoge kwaliteit en de fijne bediening. Het interieur is modern en schoon, en de stoelen zijn comfortabel. Veel mensen beschouwen dit restaurant als het beste Chinese restaurant in Wageningen en omgeving. Het eten wordt omschreven als heerlijk en de bediening als vriendelijk. Als je wilt reserveren, kun je contact opnemen met King's Garden via het telefoonnummer 0317 421 295.

Wil je weten wat King's Garden verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van King's Garden of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij King's Garden? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je King's Garden het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Wageningen. Opzoek naar King's Garden reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. King’s Garden

Bezoekers bekeken ook