Kinderopvang Wageningen - Villa Beestenboel

Kinderopvang Wageningen - Villa Beestenboel is een Kinderopvang gelegen aan Haverlanden 88 in Wageningen.

Meer informatie over Kinderopvang Wageningen - Villa Beestenboel in Wageningen

Kinderopvang Wageningen is al sinds 1989 een bekend gezicht in Wageningen als het gaat om kinderopvang. Ze bieden opvang voor kinderen van 10 weken tot 13 jaar, waarbij kinderen worden uitgedaagd om op onderzoekende wijze zichzelf, anderen en de wereld om hen heen te ontdekken. Bij Kinderopvang Wageningen is er voor ieder kind een vertrouwde plek, waar ze spelenderwijs en op hun eigen tempo kunnen ontwikkelen. Er wordt gewerkt met vaste groepen pedagogisch medewerkers, zodat kinderen vertrouwde gezichten zien. Er is een breed activiteitenaanbod dat aansluit op de belevingswereld van de kinderen en er wordt veel aandacht besteed aan gezonde voeding en beweging. Er zijn verschillende locaties in Wageningen, zodat er altijd een locatie dichtbij is. Kinderen kunnen jaarlijks doorstromen naar een andere locatie voor dagopvang of buitenschoolse opvang.

Wil je weten wat Kinderopvang Wageningen - Villa Beestenboel verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Kinderopvang Wageningen - Villa Beestenboel of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kinderopvang Wageningen - Villa Beestenboel? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kinderopvang Wageningen - Villa Beestenboel het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Wageningen. Opzoek naar Kinderopvang Wageningen - Villa Beestenboel reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Kinderopvang Wageningen – Villa Beestenboel

Bezoekers bekeken ook