Kinderopvang Wageningen - Het Melkhuisje

Kinderopvang Wageningen - Het Melkhuisje is een Kinderopvang gelegen aan Churchillweg 39 in Wageningen.

Meer informatie over Kinderopvang Wageningen - Het Melkhuisje in Wageningen

Het Melkhuisje is een tiener bso in Wageningen en biedt buitenschoolse opvang aan kinderen van 9 tot 13 jaar. Ze hechten veel waarde aan zelfstandigheid en geven de kinderen meer vrijheid. Bij aankomst praten de kinderen eerst de dag door en kunnen ze daarna zelf kiezen wat ze willen doen. Er is een ruimte met een poolbiljart, tafeltennistafel, computers, gezelschapsspelen en knutselmateriaal. Buiten is er een groot plein met doelen, basketballkorven, een trampoline, schommel, boomhut en moestuin. Tijdens schoolvakanties hebben ze een leuk activiteitenprogramma gericht op tieners. De locatie wordt als bijzonder ervaren vanwege de inrichting die aantrekkelijk is voor tieners. Marion van Leeuwen is de manager van het Melkhuisje en Alexandra van Rekum is de managementassistent.

Wil je weten wat Kinderopvang Wageningen - Het Melkhuisje verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Kinderopvang Wageningen - Het Melkhuisje of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kinderopvang Wageningen - Het Melkhuisje? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kinderopvang Wageningen - Het Melkhuisje het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Wageningen. Opzoek naar Kinderopvang Wageningen - Het Melkhuisje reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Kinderopvang Wageningen – Het Melkhuisje

Bezoekers bekeken ook