Kinderopvang Wageningen - Het Klokhuis

Kinderopvang Wageningen - Het Klokhuis is een Kinderopvang gelegen aan Piet Bakkerstraat 1 in Wageningen.

Meer informatie over Kinderopvang Wageningen - Het Klokhuis in Wageningen

Het Klokhuis is een dagopvang gelegen in de wijk Noordwest in Wageningen. De locatie bestaat uit twee naast elkaar gelegen panden met elk een eigen groepsruimte voor verschillende leeftijdscategorieën. De buitenruimte bestaat uit een ontdektuin waar kinderen kunnen spelen met fietsen, tractoren en in een speelhuis. Het kinderdagverblijf biedt ruimte voor baby's en dreumesen om rustig te spelen en de wereld te ontdekken. Peuters hebben hun eigen speelhoeken en kunnen ook buiten spelen. Buitenschoolse opvang biedt activiteiten zoals lezen, knutselen en spelen in de tuin. Kinderen worden lopend opgehaald van de nabijgelegen scholen en er worden regelmatig uitstapjes gemaakt. Bijzonder aan deze locatie is de groene buitenruimte. Inschrijvingen en rondleidingen zijn mogelijk. Het Klokhuis heeft twee aanspreekpunten, de locatiemanager en een medewerker die betrokken is bij rondleidingen en personeelsplanning.

Wil je weten wat Kinderopvang Wageningen - Het Klokhuis verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Kinderopvang Wageningen - Het Klokhuis of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kinderopvang Wageningen - Het Klokhuis? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kinderopvang Wageningen - Het Klokhuis het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Wageningen. Opzoek naar Kinderopvang Wageningen - Het Klokhuis reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Kinderopvang Wageningen – Het Klokhuis

Bezoekers bekeken ook