Kinderopvang Wageningen - De Belhamel

Kinderopvang Wageningen - De Belhamel is een Naschoolse opvang gelegen aan Brinkerweg 1 in Wageningen.

Meer informatie over Kinderopvang Wageningen - De Belhamel in Wageningen

Kinderopvang Wageningen is al sinds 1989 actief in Wageningen en biedt kinderopvang aan kinderen van 10 weken tot 13 jaar. Ze hebben verschillende opvangmogelijkheden, waaronder kinderdagverblijf, peuteropvang en buitenschoolse opvang. Bij Kinderopvang Wageningen werken ze met vaste gezichten, zodat kinderen een vertrouwd gevoel hebben. Ze bieden een breed scala aan activiteiten voor elke leeftijd en besteden veel aandacht aan gezonde voeding en beweging. Ze hebben verschillende locaties verspreid over Wageningen, waardoor er altijd een locatie dichtbij is. Kinderen kunnen jaarlijks doorstromen naar een andere locatie.

Wil je weten wat Kinderopvang Wageningen - De Belhamel verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Kinderopvang Wageningen - De Belhamel of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kinderopvang Wageningen - De Belhamel? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kinderopvang Wageningen - De Belhamel het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Wageningen. Opzoek naar Kinderopvang Wageningen - De Belhamel reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Kinderopvang Wageningen – De Belhamel

Bezoekers bekeken ook