Kinderopvang 'De Appeltjes'

Kinderopvang 'De Appeltjes' is een Kinderopvang gelegen aan Elstar 35 in Wageningen.

Meer informatie over Kinderopvang 'De Appeltjes' in Wageningen

Kinderopvang "De Appeltjes" biedt flexibele opvang aan kinderen van 0 tot 4 jaar in een huiselijke sfeer, in kleine groepen. De opvang creëert een kansrijke ontwikkelingsomgeving voor de kinderen. De naam van de opvang is gekozen vanwege de geschiedenis van de locatie. Vroeger waren er boomgaarden op de plek waar nu de straat Elstar is. Enkele oude fruitbomen zijn bewaard gebleven en op andere plekken zijn bomen met sierappeltjes geplant. In de nazomer oogsten de kinderen samen met de gastkinderen appels, peren en pruimen, waarmee ze onder andere appelmoes, appelflappen en jam maken. Hiermee verwijst de naam ook naar de uniekheid van elk kind, als oogappeltjes.

Wil je weten wat Kinderopvang 'De Appeltjes' verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Kinderopvang 'De Appeltjes' of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kinderopvang 'De Appeltjes'? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kinderopvang 'De Appeltjes' het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Wageningen. Opzoek naar Kinderopvang 'De Appeltjes' reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Kinderopvang ‘De Appeltjes’

Bezoekers bekeken ook