Kinderfysiotherapie Wageningen

Kinderfysiotherapie Wageningen is een Fysiotherapiepraktijk gelegen aan Rooseveltweg 408 C in Wageningen.

Meer informatie over Kinderfysiotherapie Wageningen in Wageningen

Kinderfysiotherapie Wageningen biedt gespecialiseerde fysiotherapie aan kinderen en jongeren van 0 tot 18 jaar. De behandelingen worden vergoed vanuit de basisverzekering en er geldt geen eigen risico. Een verwijzing van een arts is niet nodig. De praktijk richt zich op verschillende gebieden, zoals motorische ontwikkeling, problemen met zindelijkheid, prikkelverwerking en het bewegingsapparaat. Daarnaast bieden ze ook andere behandelingen aan. Het adres en telefoonnummer van de praktijk zijn te vinden op de website. Kinderfysiotherapie Wageningen is lid van verschillende beroepsverenigingen, waaronder de Nederlandse Vereniging voor Kinderfysiotherapie en het Koninklijk Nederlands Genootschap voor Fysiotherapie.

Wil je weten wat Kinderfysiotherapie Wageningen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Kinderfysiotherapie Wageningen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kinderfysiotherapie Wageningen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kinderfysiotherapie Wageningen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Wageningen. Opzoek naar Kinderfysiotherapie Wageningen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Kinderfysiotherapie Wageningen

Bezoekers bekeken ook