Kinderdagverblijf Klavertje 4

Kinderdagverblijf Klavertje 4 is een Kleuterschool gelegen aan Floralaan 5 in Wageningen.

Meer informatie over Kinderdagverblijf Klavertje 4 in Wageningen

Klavertje 4 is een kleinschalig kinderdagverblijf in Wageningen dat opvang biedt aan kinderen van 0-4 jaar in verticale groepen. Ze creëren een huiselijke, veilige en uitnodigende omgeving waar warmte, betrokkenheid en respect belangrijke uitgangspunten zijn. Ze nodigen geïnteresseerden uit voor een intakegesprek en persoonlijke ontmoeting. Daarnaast zijn ze op zoek naar een Pedagogisch Medewerker niveau 3/4. Er is ook informatie beschikbaar over het COVID-19 protocol en een beslisboom voor ouders bij gezondheidsklachten van hun kind. Klavertje 4 doet mee aan het Groente en Fruit project en heeft nieuwe inspectierapporten van de GGD op hun website staan. Sinds 1 januari 2018 is Klavertje 4 een VVE (Voor- en Vroegschoolse Educatie) locatie. Tot slot krijgen de kinderen bij Klavertje 4 een warme maaltijd.

Wil je weten wat Kinderdagverblijf Klavertje 4 verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Kinderdagverblijf Klavertje 4 of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kinderdagverblijf Klavertje 4? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kinderdagverblijf Klavertje 4 het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Wageningen. Opzoek naar Kinderdagverblijf Klavertje 4 reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Kinderdagverblijf Klavertje 4

Bezoekers bekeken ook