Kinderdagverblijf De Dijkgraaf V.O.F.

Kinderdagverblijf De Dijkgraaf V.O.F. is een Kleuterschool gelegen aan Johan Buziaustraat 3 in Wageningen.

Meer informatie over Kinderdagverblijf De Dijkgraaf V.O.F. in Wageningen

Kinderdagverblijf de Dijkgraaf is gevestigd in een voormalige boerderij aan de rand van de woonwijk Noord-West in Wageningen. Het kinderdagverblijf biedt kleinschalige kinderopvang en heeft een groot buitenspeelterrein met fruitbomen en dieren zoals kippen, kalkoenen en geitjes. Daarnaast wordt er biologisch eten en drinken aangeboden. Het kinderdagverblijf is geopend van maandag tot en met vrijdag van 07:30 uur tot 17:30 uur, met uitzondering van enkele feestdagen en de week waarin Kerstmis en Nieuwjaar vallen. Op de laatste vrijdag voor Kerstmis is er een kerstborrel. Het adres is Johan Buziaustraat 3, 6708 NP Wageningen, en contact kan worden opgenomen via kdvdedijkgraaf@ziggo.nl of 0317 417924.

Wil je weten wat Kinderdagverblijf De Dijkgraaf V.O.F. verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Kinderdagverblijf De Dijkgraaf V.O.F. of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kinderdagverblijf De Dijkgraaf V.O.F.? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kinderdagverblijf De Dijkgraaf V.O.F. het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Wageningen. Opzoek naar Kinderdagverblijf De Dijkgraaf V.O.F. reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Kinderdagverblijf De Dijkgraaf V.O.F.

Bezoekers bekeken ook