Kia Kaha

Kia Kaha is een Coachingscentrum gelegen aan Bremlaan 9 in Wageningen.

Meer informatie over Kia Kaha in Wageningen

Wil jij ook verandering in je leven, maar dacht je altijd dat dit niet voor jou was weggelegd? Totdat je ontdekte dat het wel mogelijk is. Als je wilt, help ik je graag om dit te bereiken. Elke verandering vereist een eigen aanpak, dus kom langs voor een gratis kennismakingsgesprek waarin we bespreken wat jij nodig hebt. Speciaal voor mensen die vermoeden hooggevoelig te zijn, bied ik een training aan om hooggevoeligheid als kwaliteit te leren gebruiken. Daarnaast leer ik je hoe jouw hooggevoeligheid van invloed kan zijn op je werk en loopbaan. Je kunt contact opnemen met Bert Lankester via telefoonnummer 0648130962 of via e-mail bert@kiakaha.nl.

Wil je weten wat Kia Kaha verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Kia Kaha of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kia Kaha? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kia Kaha het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Wageningen. Opzoek naar Kia Kaha reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Kia Kaha

Bezoekers bekeken ook