KerkNet Wageningen

KerkNet Wageningen is een Kerk gelegen aan Harnjesweg 84 in Wageningen.

Meer informatie over KerkNet Wageningen in Wageningen

Henk van Schaik is benoemd tot Officier in de Orde van Oranje-Nassau. Hij wordt geëerd voor zijn werk op het gebied van water en klimaat op mondiaal niveau, evenals zijn bijdrage aan de interkerkelijke samenwerking in Wageningen. Hij was voorzitter van de Raad van Kerken en later secretaris van het interkerkelijke platform KerkNet Wageningen. Hij was betrokken bij verschillende interkerkelijke werkgroepen, zoals de werkgroep Kerk en Schepping en het Coventrygebed voor vrede en verzoening. Burgemeester Verhulst verwees in zijn toespraak naar het scheppingsverhaal om de verschillende redenen voor de onderscheiding te verbinden.

Wil je weten wat KerkNet Wageningen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van KerkNet Wageningen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij KerkNet Wageningen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je KerkNet Wageningen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Wageningen. Opzoek naar KerkNet Wageningen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. KerkNet Wageningen

Bezoekers bekeken ook